Untitled Document

Een ontspannende massage voor fibromyalgiepatiënten in de regio Den Haag Leidschenveen-Ypenburg...

Untitled Document

Fibromyalgie komt naar schatting voor bij 2 tot 5% van de bevolking, een groot deel hiervan zijn vrouwen. Fibromyalgie wordt ook wel “weke delen reuma”genoemd. Klachten zijn vooral pijn in de spieren, gewrichtbanden en pezen. De pijn varieert en kan zeer uiteenlopen, de symptomen zijn o.a. slaapstoornissen, concentratieproblemen, tintelend gevoel in handen en voeten, duizeligheid en zelfs migraine kan voorkomen.

Fibromyalgie wordt door de reguliere geneeskunde vaak gezien als een puur psychologische aandoening, maar baanbrekend onderzoek (2013) wijst uit dat de ziekte veroorzaakt wordt door een "teveel aan zenuwvezels in de bloedvaten." Het ultieme doel is een permanente oplossing te vinden voor deze aandoening. Ik wacht met spanning af wat de oorzaak is van Fibromyalgie.

Voor diegene waarbij fibromyalgie geconstateerd is, is er nu een mogelijkheid om een pijn en stressverminderende fibromyssage, een ontspanningsmassage welke is gericht op de tenderpoints, de gevoelige plaatsen op het lichaam. Mensen met fibromyalgie zullen deze massage zeker waarderen, naast verlichting kan je nu ook de ontspanning ervaren.

[Terug]

Massage & Ontspanningspraktijk Massage Rijswijk is goed bereikbaar vanuit Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, het Westland, 's-Gravenzande, De Lier, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Schipluiden, Wateringen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Kijkduin, Leidschenveen, Loosduinen, Rijswijk, Scheveningen, Wateringse veld Ypenburg Zoetermeer.