Geniet van een wellness behandeling

Ontspannen voor de vip-behandeling

Patty en Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, als masseur geef Ik ruim 14 jaar massages vanuit een holistische visie. Fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los gezien worden van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn. 

Met mijn diversiteit aan massages geef ik met gevoel en ervaring een persoonlijke ontspanningsmassage. Ik besef mij heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische ontspanningsmassage is een overweldigend cadeau aan jezelf." 

Ontspanningsmassage met gevoel en ervaring en dat voel je...

Tijdens een afspraak sta jij centraal en besteed ik ruim tijd en aandacht aan jou en jouw massage. Als er iets persoonlijks is, is het wel een massage, je veilig voelen is daarom heel belangrijk. Geef je wensen, maar zeker ook je grenzen duidelijk aan. Je wordt gemasseerd met warme massageolie op (een deel van) je blote lichaam. Toch hoef je niet bloot te lopen/liggen, je broekje houdt je aan, er hangt een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt de borsten buik en billen en je ligt onder een grote zachte doek. Alleen bij een sensitieve full body massage, lig je naakt op de massagetafel.

Mijn holistische visie, kijken naar de mens als geheel, is sinds ik werk als masseur alleen maar versterkt. Mijn massagesalon/praktijk is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk. Laat je je liever thuis masseren, ik geef ook massages aan huis in de regio Den Haag, Ypenburg-Leidschenveen, Het Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs meer info over masseur aan huis...

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik ben wel een beetje hobbykok geworden, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Met de praktijk aan huis heb ik de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, de rust, de natuur en de mensen, geweldig...