Massage Rijswijk wellness ontspanning

Omkleden voor de massage

Ervaar de weldaad van een masseur aan huis, massage bij jou thuis. Als holistisch masseur geef ik ruim 12 jaar ontspannende massages aan huis en in mijn massagesalon/praktijk in Rijswijk. Vindt je het fijn om thuis gemasseerd te worden, maak online een afspraak, ik neem telefonisch contact met je op als je dat wilt, elkaar even spreken vindt ik zelf wel zo fijn. Wanneer de afspraak definitief is vraag ik om het adres naar 06-2546.1386 te WhatsAppen. Telefonisch een afspraak maken met nummerherkenning of WhattsAppen mag natuurlijk ook, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk z.s.m. contact met je op.

Zorg voorafgaand aan je massage voor een aangename temperatuur in de kamer waar je gemasseerd wilt worden. Je kiest voor een massage van 60 of 75 minuten, de voorbereiding natuurlijk niet meegerekend. Geef je wensen maar ook je grenzen duidelijk aan. Als professioneel masseur neem ik ruim de tijd voor jou en jouw massage, en natuurlijk ben ik op tijd op het afgesproken adres.

Een masseur bij je thuis, massage aan huis regio Den Haag...

massage 60 minuten       € 65,- p.p.     2e persoon € 50,-
massage 75 minuten       € 70,- p.p.     2e persoon € 55,-

Masseur aan huis, massage bij jou thuis in 's-Gravenzande, 't Woudt, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Haagse Hout, Westland, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Maasland, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oude Leede, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Segbroek, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westerlee, Zoetermeer.