cadeau

Het mooiste cadeau dat je kan geven... een massagebon van Enjoy Ontspanningsmassage Rijswijk.Den Haag Wateringse Veld Leidschenveen-Ypenburg. Delft Delfgauw Pijnacker-Nootdorp Zoetermeer.

cadeau Verras je partner, vriend of vriendin, vader of moeder met een massagebon van Enjoy Ontspanningsmassage... Er is al een massage cadeaubon vanaf
€ 30,00 en verder overeenkomstig de verschillende ontspanningsmassages.

Heel speciaal is het VIP-arrangement van Enjoy. Dit arrangement is ruim twee uur optimaal genieten van wellness for body and mind... een cadeaubon voor deze verwensessie is € 85,- Het arrangement bestaat uit een voetbad en een manuele voetmassage. Aansluitend een ontspanningsmassage van het gehele lichaam inclusief armen, handen en een hoofdmassage. Om het compleet te maken serveren we een heerlijk vers fruitdrankje cq fruitcocktail. Er is water en thee naar keuze.

Ook leuk om te geven als huwelijkscadeau, met Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, met Valentijn, een verloving of vriendschap, Secretaressedag, een jubileum, met Sinterklaas of als Kerstcadeau of gewoon zomaar... omdat je heel veel van iemand houdt!

Het is mogelijk om de massage cadeaubon af te halen in de praktijk (graag even bellen) of op te laten sturen. In het laatste geval kan je deze bestellen bij Afspraak & Contact, vergeet niet het adres te vermelden. Ik stuur mijn bankgegevens naar het opgegeven e-mailadres. Er wordt € 2,- portokosten in rekening gebracht, wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven, wordt de massage-cadeaubon dezelfde dag nog verstuurd.

Door sommige spamfilters (o.a. hotmail) wordt onze mail als spam gezien, stel enjoyontspanningsmassage@gmail.com in als veilige afzender. Massagebon Den Haag Wateringse Veld Leidschenveen-Ypenburg. Massage cadeaubon Den Haag Wateringse Veld Leidschenveen-Ypenburg. Leidschendam-Voorburg. Pijnacker-Nootdorp Delft Delfgauw Zoetermeer.