Massage aan huis, kies een professionele masseur bij jou thuis...Massages in de regio Den Haag Leidscheveen-Ypenburg Wateringse Veld Kijkduin Loosduinen

massagethuis Wanneer je kiest voor een "massage aan huis" ofwel een "masseur bij je thuis" zet dan de verwarming een graadje hoger, neem in afwachting van de massage een warme douche en ontspan alvast met een glas water of thee.

Je kiest voor een massage van respectievelijk 60, 75 of 90 minuten, de voorbereiding natuurlijk niet meegerekend. Masseur Wim Overduin komt op de afgesproken tijd bij je thuis en neemt ruim de tijd voor jou en jouw massage. Geef je wensen maar ook je grenzen duidelijk aan en zorg ook dat je na je massage vrij bent... want het gevoel van deze ontspannnigsmassage wil je zeker nog lang nagenieten!

Klik hier om een afspraak te maken, vergeet niet je adres en postcode te vermelden

Een afspraak maken bij je thuis, ook in het weekend is mogelijk. Graag tijdig bespreken.

massage 60 minuten       € 65,- p.p.     2e persoon € 50,-
massage 75 minuten       € 70,- p.p.     2e persoon € 55,-
massage 90 minuten       € 75,- p.p.     2e persoon € 60,-

Masseur Wim Overduin geeft massages in de regio Delft, Den Haag, Het Westland.

prijzen zijn exclusief parkeertarieven.

Het is ook mogelijk om van ma. t/m vrij. een afspraak te maken in de massagepraktijk van Enjoy Ontspanningsmassage in Rijswijk.

Masseur aan huis, massage bij mij thuis in Den Haag Leidschenveen-Ypenburg, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Strijp, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Honselersdijk, Kwintsheul, Het Westland, Poeldijk, Schipluiden, Wateringse Veld, Wateringen, Kijkduin, Loosduinen, Segbroek, Haagse Hout, Escamp, Wateringseveld.