Masseren... mijn passie!
Holistisch masseur Wim Overduin geeft een persoonlijke diep ontspannende massage in omgeving Den Haag Leidschenveen-Ypenburg, Wateringse Veld.

over_mij

Beste bezoeker, ik vind het fijn dat je belangstelling hebt voor mijn website, neem gerust contact met mij op als je wat wil vragen. Op deze pagina vind je informatie over mij, mijn werkwijze en mijn visie...

Mijn naam is Wim Overduin eigenaar en holistisch masseur van Enjoy Ontspanningsmassage Rijswijk. Ik ben getrouwd met Patty, haar steun en inzet is voor mij erg belangrijk. Wij wonen al heel wat jaren in de Kerklaan in Rijswijk, waar ook de massagepraktijk van Enjoy Ontspanningsmassage is gevestigd. De foto op de achtergrond is de Egeïsche zee, onze favoriete vakanties houden wij meestal op één van de mooie Griekse eilanden, de rust welke deze foto uitstraalt vindt je ook in mijn massage- & ontspanningspraktijk...

Tijdens een afspraak staat aandacht centraal. Mijn massages geef ik dan ook vanuit een holistische visie; lichamelijk, geestelijk en emotioneel kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn.

Inmiddels heb ik veel mensen in mijn massagesalon mogen begroeten, zo'n 20 mensen hebben een reactie achtergelaten. Ik vind het fijn dat een aantal van hen heel regelmatig een afspraak maakt en komen genieten van een ontspannende massage... Maar een massage is niet alleen genieten, het levert ook een positieve bijdrage aan ons immuunsysteem, hierdoor ben je beter bestand tegen invloeden van buitenaf en kan je beter omgaan met stress.

De universele levensenergie Reiki welke zowel Patty als ik door mogen geven, gebruik ik bewust en onbewust voor mijzelf en stroomt zonodig ook tijdens een ontspanningsmassage. In mei 2012 heb ik de scholing fibromyssage afgerond, deze ontspanningsmassage voor mensen met fibromyalgie moet ook voor hen een ontspannende en pijn verlichtende ervaring worden.

Naast het geven van massages heb ik nog een grote passie n.l. koken, natuurlijk vers en zoveel mogelijk biologisch, want voeding heeft veel invloed op onze gezondheid, lees watE-nummers, geraffineerde suikers en transvetten met ons doet. En als Forever Business Owner van Aloë-Vera laat ik je graag kennismaken met dit geweldige product. Aloë Vera is het beste geschenk van de natuur door de bewezen gezondheidsvoordelen afkomstig van de gel uit de binnenkant van de bladeren. Lees meer over o.a. de Clean 9, het reinigen van ons lichaam in 9 dagen, de Aloë-Vera tandpasta en alle andere producten...

Wanneer jij een afspraak maakt, plan deze dan zorgvuldig, reken ongeveer 30 minuten bij je massage en zorg er ook voor dat je na je massage vrij bent!

Enjoy your massage... Wim Overduin

Holistisch masseur Wim Overduin geeft ook massages aan huis/masseur bij jou thuis in Den Haag, Leidschenveen-Ypenburg, Wateringse Veld, Leidschendam-Voorburg, Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Delfland, Delftse Hout, Den Hoorn, Kerkpolder, Nootdorp, Sion, ’t Haantje, Vrijenban, Wateringseveld, Het Westland, Wateringen, Poeldijk, Naaldwijk, Monster 's-Gravenzande Heenweg, Hoek van Holland.