Reiki de universele levensenergie...Den Haag Leidschenveen-Ypenburg, Voorburg-Leidschendam, Delft Delfgauw Pijnacker-Nootdorp. Holistisch Massage & Ontspanningspraktijk Enjoy Ontspanningsmassage Rijswijk.

reiki ReikiHet uit Japan afkomstige Reiki is een oeroude behandelmethode en betekent letterlijk universele levensenergie. Deze energie is overal om ons heen en is nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen. Iedereen wordt met deze universele levensenergie geboren, maar in de loop van ons leven blokkeren wij deze kanalen. De persoon welke is ingewijd in Reiki ontvangt een verhoging van de levensenergie en is opnieuw verbonden met de bron van alle universele energie. Hij of zij is in staat om blokkades op te heffen, zodat energiebanen (nadi's) en (chakra's) weer vrij kunnen stromen. Er wordt gesteld dat bij een Reiki behandeling, de beoefenaar als intermediair optreedt voor het doorgeven van de universele levensenergie aan de ontvanger. De energie vindt zelf haar weg door het lichaam en geest van de ontvanger.
 
Reiki vervangt geen medische verzorging of medicijnen, maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces. Zelf heb ik Reiki II en gebruik het regelmatig voor mijzelf en vanuit mijn gevoel tijdens mijn ontspanningsmassages. Reiki is een eenvoudige manier van natuurlijke genezing en bewuste ontspanning. Door Reiki heb ik tijdens mijn massages hele mooie momenten meegemaakt...
    
Een afspraak maken voor een Reikibehandeling kan middels Afspraak & Contact. De prijs is € 45,- per afspraak. De tijd van een behandeling varieert van 60 tot 90 minuten.

Wil jij een Reiki opleiding gaan volgen met een ervaren (niet commerciële) Reikimaster (Isabel), laat het dan even weten middels Afspraak & Contact. Geef in één regel aan waarom jij dit wil gaan doen. Na je inschrijving wordt er (telefonisch) contact met je opgenomen. Aan de hand van dit gesprek wordt je verteld hoe de procedure voor jou werkt en hoor je of jij klaar bent voor Reiki.


Wij zijn goed bereikbaar vanuit de regio Delft, Den Haag en het Westland, gratis parkeren.

Reiki Delft, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, het Westland, 's-Gravenzande, De Lier, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Naaldwijk, Poeldijk Schipluiden, Wateringen, Reiki Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Kijkduin, Reiki Leidschenveen, Loosduinen, Rijswijk, Scheveningen, Reiki Wateringse veld en Ypenburg